Als u Microsoft office 365 voor uw zoon of dochter voor uw laptop en/of computer wilt bestellen voor school dan bestaan er op het internet een aantal aanbieders die dit vrij goedkoop kunnen doen. “Schoolspot“is een van deze aanbieders. Schoolspot (onderdeel van APS IT-diensten) is de software, cloud en hardware-webwinkel voor leerkrachten, medewerkers en (ouders van) leerlingen in het basis- en/of speciaal onderwijs.

In de kern lukt het hen de prijzen zo laag aan te bieden dat je alleen maar geld betaalt voor de bemiddelingskosten. De scholen hebben in dat geval al de licentie aangeschaft. Het is aan de leerlingen om hier ook gebruik van te maken thuis. Zijn er addertjes onder het gras? Nee dat niet alleen moet de school van uw zoon of dochter, of de school waar u zelf werkt wel aangesloten zijn bij “Schoolspot” Dat is meestal het geval maar niet altijd.

Als we bij “Schoolspot” kijken naar de prijzen zien voor office de volgende prijzen voorbij komen.

Office 2021 voor leerlingen en studenten

  • Word 2021
  • Excel 2021
  • PowerPoint 2021
  • Outlook 2021
  • OneNote 2021
  • Publisher 2021
  • Access 2021

Voor € 29,00 i.p.v. de adviesprijs van € 159,00.

Office 2021 voor medewerkers

Voor medewerkers en docenten zelfs €15,00 i.p.v. de adviesprijs van €159,00.

Wat kan JLICT voor u betekenen?

Natuurlijk is het wijs via deze website de software te kopen. Mocht u een laptop bij ons bestellen dan kunt u aangeven dat u hier software heeft aangeschaft. In dat geval zetten wij de juiste versie alvast klaar op uw laptop en/of computer. Zo krijgt u uw laptop en/of pc zo compleet mogelijk geïnstalleerd afgeleverd. Bij de laptop voegen wij een installatiehandleiding voor office 365 bij zodat u zelf deze code kan invoeren. Aangezien Office al is geïnstalleerd is het activeren van de juiste versie voldoende. Dat scheelt tijd en u kunt direct uw pc gebruiken.

 

Trusted by some of the biggest brands

white-logo-glyph

We’re Waiting To Help You

Get in touch with us today and let’s start transforming your business from the ground up.