Welkom bij de Mediawerkplaats. JLICT heeft in het het verleden tal van diensten aangeboden. Zo hebben voor een groot aantal klanten een website ontworpen, geïmplementeerd en voorzien van onderhoud. Door de jaren heen is deze tak zo gegroeid dat we per 1 januari 2022 hebben besloten deze op te laten gaan in “de Mediawerkplaats“. Dit nieuwe bedrijf dat komt voort uit een nieuwe samenwerking tussen Joost Leeuw een Ronald Gerritzen. Dat betekent dat de website tak van JLICT en Twentino per 1 januari 2022 verder gaan als de Mediawerkplaats.

Doel is om de klanten die een website hosten en in onderhoud hebben nog beter en sneller te kunnen bedienen als het gaat om aanpassingen of een nieuw ontwerp. Het bedrijf heeft als doel het ontwerpen van websites, het onderhouden van websites en het hosten van websites. Daarnaast zijn we bezig om per 1 maart ook de marketing vanuit dit bedrijf voor onze klanten te begeleiden en op te zetten. Op www.mediawerkplaats.nl kunt u vanaf 1 januari de nieuwe website bewonderen.

Heeft u een nieuwe website nodig? Of is de bestaande website toe aan vernieuwing? U bent van harte welkom in onze mediawerkplaats.

Trusted by some of the biggest brands

white-logo-glyph

We’re Waiting To Help You

Get in touch with us today and let’s start transforming your business from the ground up.

Book A Consultation