Installatiehulp

Als we beginnen bij het begin hebben we voor u eigenlijk al een keuze gemaakt. We kijken naar de beste laptops en deze kopen we gericht in. Het voordeel is dat we dat tegen een degelijke concurrerende prijs kunnen doen. Maar er is meer. ook kijken we naar gebruikersgemak en zijn altijd op zoek naar zo min mogelijk toeters en bellen aan uw laptop. Neem bijvoorbeeld de keuze om bij een Dynabook Toshiba Satellite C50-J-110 een Cherry MW 9100 muis te installeren. Deze muis werkt zonder dongle wat betekent dat u een usb uitspaart en deze kunt gebruiken voor andere doeleinden.

Als de commercie de overhand krijgt

Bij veel laptops hebben we  gemerkt dat de commercie doorslaat. U krijgt een laptop geleverd en bent vervolgens nog een paar uur aan het werk om deze te moeten installeren. Krijgt op u laptop veel extra software geïnstalleerd waarvan niet helemaal duidelijk is waarvoor u deze zou moeten gebruiken. U moet zelf kiezen uit tig keuzes die de laptop veiligere moeten maken. Maar welke zijn de juiste? De geleverde virusscanner is maar een testversie die 30 dagen geldig is. Alles bij elkaar opgesteld meer last dan lust en de vraag is heeft u het dan goed gedaan? Lees hieronder wat wat kunnen leveren als u gebruik maakt van onze installatiehulp.

Wat garanderen wij?

Wij garanderen bij de volledige installatie de volgende programma’s geïnstalleerd zijn

  • Adobe reader
  • Panda Antivirus
  • Windows 11 – 64 Bits
  • Chrome of Mozilla Firefox
  • Indien u Office ook bij de laptop besteld kunnen we deze ook installeren

Windows is compleet ge-update (op de dag dat deze wordt verzonden)

U geeft zelf aan wat u op de pc wilt hebben

Bij het bestellen krijgt u van ons nog de vraag of u een programma op uw laptop wilt installeren waarbij we u op afstand kunnen helpen. Dit installeren wij niet standaard maar het kan zijn, bij de uitleg van sommige computerproblemen of vragen hier gebruik van te maken. Echter kan dit ook nog op een later tijdstip.

Trusted by some of the biggest brands

white-logo-glyph

We’re Waiting To Help You

Get in touch with us today and let’s start transforming your business from the ground up.