Op deze pagina kunt u het retourbeleid terugvinden waar we ons aan houden.

Aanmelden

U registreert zich hier op deze pagina. En geeft aan welk artikel u wilt retourneren. Op basis van de reden en de aankoopnota. Zo weten we over welk product we het hebben. Retourneren van nieuw aangeschafte producten zal moeten plaatsvinden binnen de eerste 14 dagen nadat u het product heeft ontvangen.

  • Software kan niet worden retourneert als deze eenmaal geregistreerd is op naam

Inpakken

U registreert zich hier op deze pagina. En geeft aan welk artikel u wilt retourneren. Op basis van de reden en de aankoopnota. Zo weten we over welk product we het hebben. 

  • Zorg er voor dat u altijd het product in de orginele verpakking verstuurt
  • Gebruik daar waar nodig -bubbeltje- plastic om het product veilig over te laten komen
  • De verzendkosten vergoeden wij alleen als we dit ook via de email bevestigen. Afhankelijk van de reden en garantie

Versturen

Ons magazijn zal de producten in ontvangst nemen. Vermeld op de verpakking uw adres en voeg een kopie van de factuur bij het product. U kunt het product opsturen naar:

JLICT

o.v.v. Tweco-IT Zwollestraat 2 7575 EP Oldenzaal

Vraag altijd om een verzend ID / Tracking ID bij het afleverpunt waar u het pakket afgeeft. Dan kunt u en ook wij de zending volgen en bent u verzekerd tegen eventuele schades die onderweg kunnen plaatsvinden.

Terugbetaling

Voordat er zaken worden opgestuurd hebben we in de mail waarin ook de verzendgegevens staan aangegeven welke bedrag we terugstorten op uw bankrekening. Dit zal de bankrekening zijn waarmee het product ook is aangeschaft. Dat lijkt een logische stap en dat is het ook. Mochten we over deze betaling vragen hebben dan nemen we contact op. Het is aan u , maar ook aan ons om te controleren ode betaling ook gelukt is.

Heeft u nog vragen 

Mochten er nog onduidelijkheden of zijn er vragen nog niet beantwoorde dan kunt u ons een email sturen.

info@jlict.nl of u kunt ons bellen 0541-248008.