Hieronder vindt u een overzicht van de door ons opgeleverde mobiele applicaties

We nemen onze klanten mee in het ontwerpproces. Vanaf het moment dat de eerst ideeën ontstaan tot het lanceren van de applicatie in de Apple Store en de Google Playstore.  We stemmen de grafische vormgeving af en zorgen er voor dat de app technisch 100% werkt. Daarnaast maken we de kosten vooraf inzichtelijk zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Deze app is in testversie beschikbaar vanaf 1 November

Een digitaal informatiekanaal voor uw dorp, wijk of stad op uw telefoon

Een hechtere sociale cohesie vergroot het sociaal kapitaal van mensen. Bewoners hebben daardoor meer toegang tot ondersteuning uit hun naaste omgeving. De WRR (Wetenschappelijke Raad voor Regeringsbeleid) geeft in haar rapport ‘Vertrouwen in de buurt’ (2005) aan dat buurtnetwerken het veiligheidsgevoel van mensen versterken. Ook wordt verondersteld dat contacten, netwerken en ontmoetingen bewoners activeert en aanzet tot meer informele sociale controle. Verder zijn er veel activiteiten die onder de noemer ‘burenhulp’ plaatsvinden zoals gereedschap lenen, boodschappen doen, buurtbarbecue, etc. De kracht van sociale cohesie zit dan ook in het vergroten van de solidariteit tussen bewoners. Mensen helpen elkaar, kunnen meer hebben en voelen zich betrokken en verbonden met elkaar en de omgeving. Sociale cohesie kan daarmee sterk bijdragen aan de leefbaarheid in de wijk doordat het juist problemen voorkomt. En dat is juist waarom JLICT deze app heeft ontwikkeld. Met deze app vergroot u de bekendheid van tal van organisaties, geeft u ze een platform (als ze deze nog niet hebben) en geeft u bestaande websites de kans makkelijk te integreren in de app. Maak uw data bekend in de agenda en geef glans aan evenementen bij u in de buurt. We passen de app aan aan uw behoefte. Ook kan het perfect aansluiten bij bestaande informatiekanalen binnen uw stad, dorp, buurt of gemeenschap

Totaal aantal downloads 20000
Accent FM app gemaakt Door JLICT
Accent FM app gemaakt door JLICT

Accent FM

Accent FM was vroeger de lokale zender voor Oldenzaal en Losser, die later opging in RTV Noordoost-Twente, de stichting achter de Denekampse omroep Twente FM. De naam Accent FM houden ze in ere als naam van de nieuwe piratenzender, die deel blijft uitmaken van RTV Noordoost-Twente.

De piraten spreken onderling een programmering af. Elke piraat zit één avond per twee weken achter de knoppen. Iedereen werkt in zijn eigen studio, schuur of zolderkamer. Inloggen en draaien maar. De app heeft de mogelijkheid het station te beluisteren op de lage- en hoge bitstream. daarnaast kunnen de luisteraars plaatjes aanvragen middels een audio- of videofragment. En geven we natuurlijk de programmering weer. In de laatste update hebben we deze app ook geschikt gemaakt voor Apple CarPlay en Android CarPlay.

Apple downloads 100%
Er op Uit in Twente gemaakt door JLICT
Er op Uit in Twente gemaakt door JLICT

Erop Uit In Twente

Een app voor Twente waarin alle activiteiten worden gebundeld. Die kan niet in 1 keer gevuld zijn. Nee dat kan niet…… maar we zijn aardig op weg. Wilt u weten welke activiteiten er in Twente allemaal te doen zijn?  Een Tuk-Tuk huren? Een wandeling lopen met allerlei opdrachten. Geen probleem deze app geeft overzichtelijk weer waar u terecht kunt in Twente om Twente optimaal te beleven. Installeer de app en laat u op de hoogte houden van tal van activiteiten die u kunt doen in Twente. Waarom we hier Twente zelf niet aanprijzen……. wij weten zelf hoe mooi Twente is. Komt u ook?

Apple downloads 100%
De kraantabel app is gemaakt door JLICT
Deze kraantabel app is gemaakt door JLICT

Kraan APP

Bij deze app kunnen gebruikers berekenen welke  mobiele telescoop- of torenkranen ze nodig hebben bij hun of haar hijsklus. Daarnaast kunnen ze gelijk zien bij welk bedrijf ze deze kraan kunnen huren. Ook is de mogelijkheid ingebouwd , op basis van berekening, waarin het mogelijk is dat de gebruiker een sneltabel opgestuurd krijgt van de betreffende kraan.  Om deze app aan te schaffen dient de gebruiker een klein bedrag te betalen.

Nieuwsgierig geworden?
Een eigen APP iets voor uw bedrijf?

Een oriënterend gesprek aanvragen? U bent van harte welkom.

Vraag een gesprek aan!