Dit nieuwe besturingssysteem van Microsoft verscheen op 5 oktober. We krijgen een aantal vragen over Windows 11. De belangrijkste is. “Moeten we deze update installeren?” Ons antwoord is JA. Heeft u de mogelijkheid om windows 11 te installeren dan kunt u dat gerust doen. Dit kan een tijdje duren dus kies een moment dat het u uitkomt.

De nieuwe upgrade komt onder meer met de Fluent-ontwerptaal. Gebruikers die ermee aan de slag willen, kunnen het besturingssysteem terugvinden op de Insiders-kanalen. Daar kun je ook terugvinden welke hardware-vereisten er zijn om met het OS van start te gaan. Wat in ieder geval een must is…. alleen met een account bij Microsoft kunt u Windows 11 gebruiken. Bij Windows 10 was het nog mogelijk met een lokaal account Windows te installeren. Deze optie is in Windows 11 niet meer aanwezig.

Daarnaast is ook de Microsoft Store volledig herwerkt. Nu kan je ook met Android-apps van de Amazon App Store aan de slag. Je kunt bijvoorbeeld ook TikTok en andere apps downloaden.

Er is nog veel dat we moeten ontdekken
https://www.microsoft.com/nl-nl/windows/windows-11

Trusted by some of the biggest brands

white-logo-glyph

We’re Waiting To Help You

Get in touch with us today and let’s start transforming your business from the ground up.

Book A Consultation